BOX модули

Семейството от BOX модули предлага адаптивни решения за градината, двора, междублоковото пространство, парка или площада. Отделните елементи са базирани на обвивка от габион (правоъгълен обем от твърда телена мрежа) и пълнеж по Ваш избор, който дава уникален външен вид на изделието. Впрегнете креативната си енергия в избора на нестандартен материал и артистичното му оформяне или се доверете на изпитаната класика - камък. Всичко зависи от предпочитанията Ви!

Модулите BOX могат да бъдат използвани като места за сядане, кашпи за озеленяване или комбинация от тези функции. Отделните модули функционират както самостоятелно, така и в група.


Всеки отделен модул се сглобява и пълни за минути без нуждата от каквито и да е инструменти. Умният дизайн на специално произведените крепежните елементи позволява светкавичното им сглобяване с голи ръце.


Изберете измежду модули с различна функция и размер, като ги комбинирате, за да създадете мечтаното от Вас пространство.


City BOX

City BOX ви дава възможност да подреждате места за сядане по Ваш избор. Носещите габиони могат да бъдат запълнени с разнообразни материали спрямо заобикалящата ги среда, вашето желание и не на последно място бюджет. На тях ще седите върху слепени плотове от иглолистна дървесина с покритие, устойчиво на атмосферните условия. Отделните модули се комбинират и подреждат в множество конфигурации спрямо теренните дадености и функциалността, към която се стремите.


Green BOX

Green BOX Ви позволява да добавите жива природа към вашата градска среда. Формообразуващите габиони в този модул могат да бъдат частично или напълно запълнени с почвен слой и растителност. Отделните модули могат да служат като кашпи за растения или дори малки дръвчета. Страните на модулите могат да бъдат и изцяло озеленени. Растителността и почвения слой се разполагат в специално пригодени за целта двуслойни джобове от геотекстил и зебло.


БРОШУРА (BOX_productsheet.pdf)

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ (BOX_productsheet.pdf)