ABC велостойка

Велостойката ABC е иновативен продукт, който предлага добавена стойност към първичната си функция за паркиране на велосипеди. Във фасадните панели на всяка отделна стойка е изрязан силует на буква, така велостойката се използва и като елемент за визуална комуникация, реклама или просто носи позитивно или мотивиращо послание. Специално за продукта са разработени авторски шрифтове на кирилица и латиница.

Стойките са изработени от метална конструкция, а двустранната им облицовка е от висококачествен брезов шперплат за външна употреба, промазан двуслойно с устойчиво на атмосферни условия масло. В дизайна на всеки модул е интегрирана и пиктограма за велопаркинг, която деликатно указва първичната функция на изделието.

Велостойките ABC могат да се използват успоредно, перпендикулярно или под ъгъл, за едностранно или двустранно паркиране на велосипеди, като това зависи от параметрите на ситуацията. Монтажа е или монолитен или преместваем. Монолитния монтаж разчита на точкови или ивични фундаменти в зависимост от настилката. Преместваемия монтаж предлага типова основа от рифелова ламарина, която позволява последователно захващане между буквите в редица велостойки, както и настройка на ъгъла на завъртане.

С този продукт предоставяте на Вашите клиенти или гости удобни, сигурни и красиви места за паркиране на велосипеди, стимулирайки ги да използват екологичен начин за придвижване.


БРОШУРА (BOX_productsheet.pdf)

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ (ABC_productsheet.pdf)




Напишете посланието на велостойката Ви: